Datum

09.11.21

Categorie

News

Delen

Tommy for Life

9 november 2021 – Tommy Hilfiger draagt op verschillende manieren bij aan een positieve impact op de planeet. Naast het gebruik van duurzamere materialen timmert het merk ook hard aan de weg op het gebied van circulariteit. Nu is er een nieuw initiatief, dat in nauwe samenwerking met de Bijenkorf wordt gerealiseerd, Tommy For Life genaamd.

Bij alle winkels van de Bijenkorf kunnen klanten tot het eind van dit jaar hun gedragen en/of beschadigde kleding en accessoires van Tommy Hilfiger inleveren. Alles is welkom, dus dames-, heren- en kinderkleding. Tommy gaat al die stukken verwerken tot een nieuwe, unisex collectie, die in 2022 exclusief bij de Bijenkorf te koop is.

En wie iets inlevert, krijgt als dank een voucher voor een koffie of thee met duurzame koek in het restaurant of café van de Bijenkorf. In de winkels van de Bijenkorf kunnen ze je verder helpen en vertellen waar je Tommy kleding kunt inleveren.

Meer nieuws