Yumeko

Delen

Yumeko maakt duurzaam beddengoed en badgoed voor iedereen die het leven wat mooier en comfortabeler wil maken - en de wereld wat schoner en eerlijker.

Yumeko

Het hele assortiment bedlinnen, dekbedden, kussens en matrassen van Yumeko wordt gemaakt van materialen met de hoogst mogelijke aandacht voor milieu, mens en dier.

Yumeko heeft een droom over een betere toekomst: de wereld kan veranderen en verduurzamen door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te veranderen. ‘Change the world sleeping’ noemen ze dat.

De collecties van Yumeko zijn duurzaam en ze doen niet aan fast fashion. Ze kiezen hun productieketens met zorg, selecteren alleen natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit en werken uitsluitend met vakmensen. Yumeko zoekt voortdurend naar nieuwe stoffen en wevingen, naar recycling en hergebruik, om een nog duurzamere keuze mogelijk te maken met behoud van kwaliteit.

Impact Report 2020
Bekijk hier het Impact Report 2020 van Yumeko, met een overzicht van de positieve impact die in 2020 door hen is bewerkstelligd. Om te laten zien dat het kán. En om te laten zien dat een duurzaam businessmodel bijdraagt aan een eerlijkere verdeling van waarde in de keten en aan een betere en schonere wereld.

Yumeko