Veelgestelde vragen ontwerpwedstrijd

Delen

Wie mogen er meedoen aan de wedstrijd?
Iedereen tot en met 15 jaar mag meedoen aan de wedstrijd.  

Mag ik meerdere ontwerpen insturen?
Ja dat mag, zoveel als je wilt. 

Hoe moet ik mijn ontwerp insturen?
Als je een digitaal ontwerp hebt, kun je het mailen naar detoekomstisgroen@debijenkorf.nl
Een niet-digitaal ontwerp kun je inleveren bij de klantenservice van een van onze winkels. En als dat niet kan, mag je er ook een paar duidelijke foto’s van maken en die mailen naar het bovenstaande adres. Het echte ontwerp moet je dan wel goed bewaren. 
Vergeet niet je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer erbij te doen, en een toelichting op je ontwerp (bijvoorbeeld wat het is, waarom je het verzonnen hebt en hoe het werkt).  

Waar kan ik mijn ontwerp inleveren?
Je kunt je ontwerp mailen naar detoekomstisgroen@debijenkorf.nl of inleveren bij de klantenservice bij een van onze winkels. Als dat niet kan, bijvoorbeeld omdat je te ver weg woont of omdat je ontwerp te groot is, mag je er ook foto’s van maken en die aan ons mailen. Wij bepalen op basis van je postcode bij welke winkel je meedoet. 

Hoe weet ik bij welke winkel ik mijn ontwerp moet inleveren?
Het maakt niet uit bij welke winkel je je ontwerp inlevert. Wij bepalen op basis van je postcode bij welke winkel je hoort. 

Welke gegevens moet ik meesturen?
Je moet je naam, je woonadres, je e-mailadres en je telefoonnummer meesturen. Plus een kort verhaal waarin je vertelt wat je gemaakt hebt, waarom je dit verzonnen hebt en hoe het werkt. Geef ook aan of je je ontwerp na afloop terug wilt hebben.
Als je met een groepje van meerdere kinderen meedoet, moet je in ieder geval van iedereen de naam meesturen.  

Kan ik mijn ontwerp na afloop terugkrijgen?
Geef vooraf duidelijk aan of je je ontwerp terug wilt hebben, dan bewaren we het voor je. Je moet het dan wel zelf komen ophalen. 

Hoe wordt de winnaar gekozen?
De jury kiest uit alle inzendingen per winkel een finalist. De Bijenkorf heeft zeven winkels, dus er zijn zeven finalisten. Deze zeven ontwerpen komen in januari 2022 in onze etalages. Hieruit kiest de jury de winnaar.     

Wanneer worden de finalisten bekendgemaakt?
Je ontwerp moet uiterlijk 31 december 2021 binnen zijn. De jury kies zeven finalisten. Als je hierbij bent, krijg je hierover bericht en komt je ontwerp in januari 2022 in een van onze etalages.    

Wanneer wordt de winnaar bekendgemaakt?
In de week van 17 januari 2022 maakt de jury in een van onze winkels officieel de winnaar bekend. Alle zeven finalisten worden uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.  

Wat gaat de kinderdirecteur doen bij de Bijenkorf?
Als kinderdirecteur ga je bijvoorbeeld een keer mee naar een directievergadering waar je jouw ideeën voor de Bijenkorf mag presenteren, en naar een van de evenementen die we regelmatig organiseren, zoals een sinterklaasbezoek of een (voor)leesmiddag. Je mag ook op werkbezoek naar de bakkerij waar al onze taarten gemaakt worden, en achter de schermen kijken in de winkel. De precieze invulling bepalen we samen. 

Ik heb nog een vraag die hier niet bij staat.
Stuur gerust een mail naar detoekomstisgroen@debijenkorf.nl of bel onze klantenservice op (020) 808 93 33.

Lees ook de actievoorwaarden op deBijenkorf.nl.